I love MJ!!!

Chceš se spřátelit? KLIK

Reklamy !SEM!


Zapal Michaelovi Jacksonovi svíčku TADY

Moje Povídka ''Osudné Setkání'' ZDE


Přihláška do SONB ZDE


Discografie

13. ledna 2010 v 20:49 |  informace o MJ
Album
2009
2007
2003
2001
2001
2001
2001
2001
1997
1995
1991
1987
- Bad
1982
1980
1979
1975
1973
1972
1972
- Ben

Singl
2001
1997
1996
1996
1996
1995
1995
1993
1993
1992
1992
1992
- Jam
1992
1992
1991
1981
1971
Kompilace
2000
1998
1998
1998
1998
1998
1996
1995
1995
1991
1987
Live
1996
1987
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

MJ NAVŽDY v mém srdíčku....NIKDY na tebe NEZAPOMENU!!!

You are my LIFE!!!