I love MJ!!!

Chceš se spřátelit? KLIK

Reklamy !SEM!


Zapal Michaelovi Jacksonovi svíčku TADY

Moje Povídka ''Osudné Setkání'' ZDE


Přihláška do SONB ZDE


Filmografie

13. ledna 2010 v 20:53 |  informace o MJ
Jako herec
2009 -Michael Jackson: The Trial and Triumph of the King of Pop role: Michael Jackson
2009 -Michael Jackson´s This Is It (This Is It) role: sám sebe
2004 -Miss Cast Away role: Agent M.J.
2002 -Muži v černém 2 (Men in Black II) role: Agent M
1999 -Cena za život (Swing Vote) role: sám sebe
1988 -Moonwalker role: sám sebe
1983 -Thriller role: Michael

Jako scénárista
1988 -Moonwalker
1983 -Thriller

Jako producent
1988 -Michael Jackson: The Legend Continues
1988 -Moonwalker
1983 -Thriller
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak moc máte rádi Michaela Jacksona?

neni spatnej
nemusim ho
nenávidim ho...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

MJ NAVŽDY v mém srdíčku....NIKDY na tebe NEZAPOMENU!!!

You are my LIFE!!!